André en Janny zijn ambitieuze horecaondernemers. Ruim tien jaar geleden startten zij Café an de Sloove. Vijf jaar later kochten ze het naastgelegen pand. Dit werd omgedoopt tot Scheepsruum en biedt alle ruimte voor feesten en partijen. In 2016 kochten zij brasserie De Deu-Braek. ‘Voor ons een ideale combinatie. Lekker eten doe je in de brasserie en voor een biertje, biljart en darts ga je naar het café. Wil je echt een feestje bouwen, dan organiseren we dat ook.’
Flexibiliteit waarderen
Samen met Sigma heeft André gekeken naar de inzetbaarheid van zijn medewerkers. ‘Een aantal medewerkers hebben een vaste werkplek, maar een groot deel is op verschillende plekken inzetbaar. We stimuleren dat en waarderen dit ook in de vorm van een extra beloning. Dat is aantrekkelijk voor iedereen. ‘Naast de verloning van de circa twintig medewerkers, klopt André regelmatig bij Sigma aan voor advies. ‘Laatst is er bijvoorbeeld een subsidieaanvraag gedaan vanuit Sigma, vanwege de bbl-opleiding van een leerling-kok. Het is fijn dat we op die mogelijkheden worden gewezen.’